هر آنکه با زندگی روزمره در قشم ممزوج است جامعه محلی است
دبیر جشنواره آب و آوا قشم گفت: مفهوم جامعه محلی فراتر از بومیان قشمی است و تمام کسانی که با زندگی روزمره در این جزیره ممزوج هستند در ردیف جامعه محلی محسوب میشوند.
به گزارش پایگاه خبرقشم، محمدرسول طالبی در حاشیه نشست با فعالان رسانهای جزیره قشم و در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری “خبر قشم” درخصوص جایگاه خبرنگاران و نسبتشان با جوامع محلی، اظهار داشت: به طور حتم خبرنگاران که وظیفه ترجمان پدیدهها و اتفاقات و کدگذاری مطالب مهم را برعهده دارند و سیاست های حکمرانی را به مردم و نخبگان محلی منتقل میکنند، در ردیف جامعه محلی جزیره قرار دارند.
وی ادامه داد: به غیر از آنان که به صورت گذری به قشم سفر میکنند و در زمره مصرف کنندگان هستند، بقیه افرادی که با زندگی روزمره و رابطه مصرفی و تولیدی قشم ممزوج شدهاند، جامعه محلی هستند.
دبیر جشنواره آب و آوا همچنین در ارتباط با سئوال دیگر این پایگاه خبری در زمینه اهمیت سفر گردشگران به قشم، گفت: با معرفی ظرفیتهای کمنظیر موجود در این جزیره باید کاری کنیم که آمار ثبت سفرها به قشم به میزان واقعی برسد.
او با اعلام اینکه آئینها و سنتهای مختلفی در این جزیره وجود دارد، افزود: با انجام جشنوارهای مختلف و معرفی جایگاه این سنتها میتوانیم به غیر از جذب گردشگر از سراسر ایران، نقش مهمی در جذب گردشگران خارجی داشته باشیم.
به گفته طالبی، با هدفمند کردن جشنوارهها میتوانیم قشم را در سطح کلان از مسیر گردشگری انسان محور و در فضای مجازی و اینستاگرام به علاقمندی ظرفیتهای مهم گردشگری جهانی معرفی نمائیم.
وی یادآور شد: یکی از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره آب و آوا که قرار است طی دو روز 5 و 6 اسفند ماه در قشم برگزار شود، ارج نهادن به گردشگری قوم نگارانه و فرهنگی و تقویت گردشگری انسان محور و هویتمند است تا مردم با این جزیره مستعد گردشگری بیش از پیش آشنا شوند.