فرهنگی

قشم خاستگاه اصلی مکتب فرهنگی و هنری خلیج فارس / پیوند خوبی میان اساتید مطرح موسیقی کشور و استعدادهای جزیره قشم صورت گرفت

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: با نگاهی جامع به شرایط امروز جزیره قشم می توان دید که در گوشه و کنار این جزیره نشانه های مکتب فرهنگی و هنری خلیج فارس قابل مشاهده است.

به گزارش پایگاه خبری خبر قشم، عادل پیغامی در اختتامیه نخستین جشنواره ملی عود نوازی قشم، اظهار کرد: غفلت ورزیدن نسبت به فرهنگ و هنر به معنی از دست دادن حیات و هویت ملی و اجتماعی ماست.
وی ادامه داد: با زنده نگه داشتن سنت های گذشته و پیوند صحیح آنها با شرایط امروز و آینده، می توان برای پیشرفت و توسعه بر بستری فرهنگی و هنری تلاش کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: امروز تمامی مسئولان، مدیران و شهروندان ایرانی در سراسر جهان، مکلف به پاسداری از فرهنگ، هنر و تمدن هستیم.
به گفته پیغامی؛ گذشته و تاریخ جزیره جهانی قشم، هویت منطقه ای و تمدنی خلیج فارس است و موسیقی همواره یکی از ارکان این هویت فرهنگی و هنری در این منطقه بوده است.
وی با اشاره به نقش و جایگاه بالای هنر در تاریج بشریت و ایران، افزود: آنجا که کلام و واژگان به اتمام می رسند، انسان های بزرگ برای بیان مفاهیم مهمتر و بزرگتر به سراغ هنر می روند و موسیقی یکی از هنرهایی است که زبان گویای انسان های بزرگ است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: جزیره جهانی قشم، ظرفیت تمدنی بسیاری داراست و در گوشه و کنار این جزیره نشانه های مکتب فرهنگی و هنری خلیج فارس زنده و پویا هستند.
پیغامی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم ایجاد پیوند میان اساتید و هنرمندان مطرح با استعدادهای جوان و آینده سازان جزیره قشم، موجب شود تا هنر و بویژه هنر موسیقی این منطقه به جایگاه والای خود دست پیدا کند.
وی در پایان از برنامه ریزی برای استمرار برگزاری جشنواره عودنوازی قشم خبر داد و گفت: امیدواریم برای سال های بعدی این جشنواره با حضور هنرمندان بیشتری از سراسر کشور و سایر کشورهای جهان به صورت بین المللی برگزار شود.
بنابر این گزارش، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی عود نوازی قشم با حضور عادل پیغامی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، جمعی از اساتید مطرح موسیقی کشور و هنرمندانی از سراسر کشور و حضور پرشور علاقه مندان شامگاه جمعه (18 اسفندماه 1402) برگزار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا