۲۰۰ وام در حوزه صنایع دستی قشم پرداخت شد
سرپرست مدیریت میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ۲۰۰ وام خوداشتغالی برای توانمندسازی در حوزه صنایع دستی به بانوان قشمی اعطا شد.
به گزارش پایگاه خبری ساحل قشم به نقل از ایرنا، علیرضا امریکاظمی افزود: سقف این تسهیلات برای هر نفر ۱۰۰ میلیون ریال است.
وی ادامه داد: یک طرح مرکز اقامتی و تفریحی در روستای دِفاری قشم با مساحت ۲ هزار متر مربع و با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار فردا و همزمان با روز جهانی گردشگری به بهره برداری میرسد.
سرپرست میراث فرهنگی قشم تصریح کرد: اقامتگاه این طرح با ظرفیت ۶۰ نفر ساخته شده و با فعالیت آن ۱۶ فرصت شغلی ایجاد میشود.
وی افزود: مجتمع سه هکتاری با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت ۲۶۰ تخت در ساحل جنوبی جزیره قشم کلنگ زنی میشود.
امری کاظمی ادامه داد: رونمایی از کتاب گَنز بپو(گنج پدربزرگ)، افتتاح مرکز مردمشناسی و میراث ناملموس خلیج فارس در روستای سَلَخ ، برگزاری سه وبینار با موضوع، صنعت هتلداری و تاثیرات مدیریتی بر جذب گردشگر ساحلی، جذب گردشگر از طریق رسانههای بصری و اهمیت و مدیریت خانههای بومگردی در اکوتوریسم با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ، سفارت و دانشگاههای اتریش از جمله برنامه هایی است که در هفته گردشگری اجرا میشود.
به گفته وی، احیای ارتباط دریایی کیش به قشم با یک لنج بادبانی، تقدیر از دریانوردان و پیشکسوتان دریانوردی قشم، جشنواره دیپ واتر (شیرجه از روی صخره به دریا)، پاک سازی اماکن و زیرساختهای گردشگری از دیگر برنامه های پیشبینی شده برای هفته گردشگری در این جزیره است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.