«دیرباز» مدیر آموزش و پرورش قشم شد
«حسین دیرباز» با ۳۱ سال سابقه کاری جایگزین «بهرام پوراشرف» شد تا مدیریت آموزش و پرورش قشم با این انتصاب چهار سال جوانتر شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، صبح امروز طی حکمی از سوی ایرج بیتالهی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، «حسین دیرباز» با ۳۱ سال سابقه کاری جایگزین «بهرام پوراشرف» شد تا مدیریت آموزش و پرورش قشم با این انتصاب چهار سال جوانتر شود.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش قشم اظهار داشت: تقویت همدلی در شرایط کنونی جامعه برای عبور از مشکلات ناشی از کرونا بسیار حائز اهمیت است.
محمد قویدل افزود: آموزش و پرورش برای جلوگیری از محرومیت آموزشی دانش آموزان بویژه در ایام کرونا به مشارکت خیران و مسوولان نیاز دارد.
وی تصریح کرد: از شیوع کرونا تا کنون با همکاری خیران چهار هزار گوشی موبایل و تبلت در سطح استان هرمزگان توزیع شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: شاخص نمرات امتحانات نهایی استان هرمزگان در سال 98 نسبت به سال قبل از آن پنج برابر رشد داشته و برای نخستین بار در سنوات اخیر بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفت