بین الملل

احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی به نام پروفسور سمیعی در چین

پروفسور سمیعی در صفحه کاربری اینستاگرام خود خبر از احداث یک بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در شهر “شن‌چن” چین به نام خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، پروفسور مجید سمیعی، برجسته‌ترین جراح مغز دنیا با حضور در محل بیمارستان ۱۰۰۰ تختوابی شهر “شن‌چن” چین که به نام پروفسور سمیعی نامگذاری شده، این مرکز بزرگ پزشکی را افتتاح کرد.

این بیمارستان با نام مرکز پزشکی سمیعی افتتاح شد.

مرکز پزشکی سمیعی یک بیمارستان دولتی غیر انتفاعی است که در محل بیمارستان جولونگ(Julong) در منطقه جدید پینگشان ساخته شده است. این مرکز ۶۸ هزار متر مربع مساحت دارد.

این مرکز با توافق اولیه مرکز بین‌المللی روش‌های نوآورانه پزشکی در هانوفر آلمان با مرکز مدیریت بیمارستان عمومی شن‌چن شروع به ساخت کرد، تا این مرکز به نام پروفسور مجید سمیعی، جراح مغز مشهور دنیا که جایزه “پزشک جهانی” را از هانوفر دریافت کرده، به دست ایشان تاسیس شود.

به گفته پروفسور سمیعی، این بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی همه رشته‌های پزشکی را شامل می‌شود و ۲۰۰ تختخواب نیز برای رشته علوم اعصاب در نظر گرفته شده است.

وی در اینستاگرام خود آورده است:

روز ۱۸ دسامبر ۲۰۱۷ فاز اول یک بیمارستان بسیار پیشرفته ۱۰۰۰ تختخوابی در شهر شن‌چن کشور چین به نام مرکز پزشکی سمیعی در شن‌چن افتتاح شد. این بیمارستان بنا بر تصمیم دولت چین در نظر دارد پیرو خط مشی پروفسور مجید سمیعی اداره شود.

این مرکز علاوه بر بخش‌های مختلف پزشکی، بخش مجهز ۲۰۰ تختخوابی به علوم اعصاب اختصاص داده است.

تمام اساتید این بیمارستان از طرف پروفسور سمیعی انتخاب خواهند شد تا رهبری بخش‌های تخصصی مرکز را بر عهده بگیرند.

شهر صنعتی ۲۰ میلیون نفری شن‌چن تصمیم دارد با افتتاح این مرکز بتواند همانطور که در تمام رشته‌های فنی و اقتصادی یکی از پیشروترین شهرهای چین است، در ارائه خدمات پزشکی نیز در سطح بین‌الملل باشد.

نقشه این بیمارستان بصورت یک “دست” است که کف آن مرکز ثقل بیمارستان و هر کدام از انگشتان بخش‌های مختلف این مرکز می‌باشند. در فاز اول افتتاح، بیمارستان از طریق کلینیک سرپایی به بیماران خدمات ارائه می‌کند و در آینده نزدیک این بیمارستان به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

ایشان در پست دیگری در صفحه شخصی خود درباره لوگوی این مرکز نوشتند:

لوگوی مرکز پزشکی سمیعی در شن‌چن در نگاه اول به صورت دو دست است که مغز انسان را در بر دارند. اهمیت این دو دست از دو منظر است:
۱.مهارت جراح در انگشتان و دستان اوست.
۲. دو دست نشانه همکاری ویژه تیم پروفسور سمیعی و تیم چینی در احداث و مدیریت این مرکز است.

اگر دقیق‌تر به لوگو بنگریم، درخت تنومندی از بدنه پزشکی چین را خواهیم دید که در حال رشد و نمو است و ریشه‌های این درخت کلمه سمیعی با حروف لاتین را تشکیل می‌دهند که نشانگر نقش پروفسور سمیعی در تعلیم هزاران جراح مغز و اعصاب چینی در دهه‌های گذشته می‌باشد.

دولت چین به پاس خدمات بی‌شمار ایشان به علم پزشکی و به خصوص جراحی مغز و اعصاب، این بیمارستان را به نام ایشان اسم‌گذاری کرد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا